Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


Συγχαρητήρια
του Μιχάλη Ανδρεάκου
Συγχαρητήρια στον Ελληνικό λαό που στάθηκε με περηφάνεια αυτές τις δύσκολες ώρες που η τρομοκρατία, οι απειλές, οι εκβιασμοί και ο φόβος κυριαρχούσαν.

 Το βροντερό μήνυμα του ΟΧΙ που έστειλε σε όλο τον πλανήτη θα σφραγίσει με θετικό τρόπο τις εξελίξεις. 


Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα μέλη, φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ, που αψήφησαν την αδιάφορη στάση που τους πρότεινε η ηγεσία του. Τώρα το ΚΚΕ μπορεί να διαλυθεί ησύχως ή να συνεχίσει το μακάριο ύπνο του γνωρίζοντας ότι πλέον η ελληνική κοινωνία δεν θα ενοχλείται από το ροχαλητό του. 


Οι αγώνες συνεχίζονται για έξοδο της χώρας από το Ευρώ και την ΕΕ. Έστε έτοιμοι και σε εγρήγορση !!!!!! 




Το δικό μας ΟΧΙ
της Μαρίας Τζαβάρα
Γεια χαρά σε όλους!
Όλοι πήραν την "εντολή" τους εχθές από τον "περήφανο ελληνικό λαό". Την αναλύουν, την επεξεργάζονται, την προπαγανδίζουν κλπ κλπ.
Όπως είναι "φυσικό??" απουσιάζει από τις συζητήσεις και τα επιχειρήματά τους "ο περήφανος ελληνικός λαός" δηλαδή το εργατικό, λαϊκό και κατά την ταπεινή μου άποψη και προσωπική εμπειρία, πρωτοφανές νεολαιίστικο κίνημα.
Αυτοί όπως ξαναβλέπουμε την ανασύνταξή τους πάντα προς χάρη της εθνικής ομοψυχίας... την έχουν στο τσεπάκι.
Γι' αυτό προτείνω πολύ γρήγορα να βρεθούμε, να ανασυνταχθούμε και να οργανώσουμε μια μεγάλη εκδήλωση-συγκέντρωση-συζήτηση στα Δυτικά όλων των αριστερών αντικαπιταλιστικών δυνάμεων
Δυστυχώς η κούραση της ημέρας δε μου επιτρέπει πολλά λόγια, πιστεύω όμως ότι μεταξύ μας δε χρειάζονται και πολλά.
Συντροφικά, Μαρία




ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
του Γιάννη Περακάκη

Το χθεσινό ΟΧΙ δεν αφορά μόνο την απόρριψη της συγκεκριμένης πρότασης των δανειστών αλλά στέλνει ένα καθαρό μήνυμα ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν επιθυμεί ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που περιέχει πολιτικές λιτότητας και ιδιωτικοποιήσεις, ούτε αποδέχεται την λογική της λιγότερης ή περισσότερης εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων. Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο λαός απορρίπτει την επικρατούσα προπαγάνδα για πάση θυσία παραμονή στο ευρώ και η αντίδρασή του στην αισχρή προσπάθεια χειραγώγησης από τα ΜΜΕ αλλά και οι δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δημοψήφισμα, αποτελούν σαφή σημάδια ριζοσπαστικοποίησής του και διάθεσης του να φτάσει σε αυτό που μέχρι σήμερα ήταν ταμπού και δεδομένο για τα αστικά κόμματα, δηλαδή την ρήξη με την Ευρωζώνη, αν η μόνη πορεία που θέλουν να επιβάλουν οι δανειστές και η εγχώρια ολιγαρχία είναι λιτότητα, εξαθλίωση και ξεπούλημα περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου