Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση σε διαδήλωση την Παρασκευή 10/10





ΚΑΛΕΣΜΑ
                           ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Είναι ολοφάνερο ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχειρεί μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης, να συγκαλύψει την πλήρη απονομιμοποίησή της στο λαό,  και να κερδίσει χρόνο ώστε να οργανώσει ένα νέο γύρο βάρβαρης επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους και τον λαό και να εφαρμόσει τα εκατοντάδες προαπαιτούμενα της μνημονιακής πολιτικής.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τους εργαζόμενους και όλο τον λαό να οργανώσουν την αντίσταση και αντεπίθεση τους με στόχους:
Την άμεση ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της που την υπαγορεύουν η Ε.Ε. και οι διεθνείς τοκογλύφοι και με την οποία ευθυγραμμίζεται απόλυτα η ντόπια ολιγαρχία του πλούτου.
Το άνοιγμα ενός άλλου δρόμου με άμεση και ριζική  βελτίωση της ζωής των εργαζόμενων και του λαού. Χωρίς μνημόνια και χωρίς τη θηλιά του χρέους. Έξω από την Ευρωζώνη και την ΕΕ. Δεν αποδεχόμαστε καμιά πολιτική που (όπως και αν βαφτιστεί) θα αποδέχεται το πλαίσιο της «διαρκούς επιτήρησης» από το ευρωπαϊκό ή οποιοδήποτε άλλο ιμπεριαλιστικό κέντρο και θα συνεχίζει τη μονόπλευρη λιτότητα.
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ
Η μάχη δεν κρίνεται στην βουλή. Μόνο αν όλος ο λαός, η νεολαία, οι άνεργοι, οι άστεγοι, παλιοί και νέοι, οι απλήρωτοι, οι συνταξιούχοι, όλοι όσοι στενάζουν για να τα βγάλουν πέρα, πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας μπορούμε να την αλλάξουμε πραγματικά.
Με αυτούς τους στόχους σας καλούμε την ημέρα της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή να τους δηλώσουμε περίτρανα ότι εμείς δεν τους εμπιστευόμαστε.
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
- Σε κυβέρνηση
- Στους εφαρμοστές των πολιτικών της Ε.Ε.
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Παρασκευή 10/10/2104, ώρα 18:00
Προσυγκέντρωση στα Προπύλαια
                          Πρωτοβουλία για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου